دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

نماینده صهیونیست: وجود خبرنگاران مانع حملات ما نمی‌شود

نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی در واکنش به موج محکومیت‌ها در شهادت خبرنگار فلسطینی تاکید کرد که وجود خبرنگاران درگیری‌ها، مانع از حملات اشغالگران نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 11
کد خبر: ۱۳۳۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از شهادت «شیرین ابو عاقله» خبرنگار فلسطینی به دست نظامیان صهیونیست امروز (چهارشنبه)، «ایتمار بن غفیر» عضو کنست تاکید کرد که خبرنگاران هدف گلوله‌های اشغالگران هستند.

طبق گزارش شبکه خبری «المیادین» این نماینده تندرو و راست‌گرای پارلمان رژیم صهیونیستی تصریح کرد که نظامیان صهیونیست به سوی فلسطینی‌ها شلیک خواهند کرد، حتی اگر روزنامه‌نگارانی در آن‌جا حضور داشته باشند.

بن غفیر در پیامی توئیتری نوشت: «هر جا که تروریست‌ها [در وصف فلسطینی‌ها]به سمت نظامیان ما در جنین تیراندازی کنند، باید با تمام قدرت و با تیراندازی به آن‌ها پاسخ دهیم؛ حتی اگر روزنامه‌نگارانی در منطقه وجود داشته باشند».

وی در ادامه اذعان کرد: «خبرنگاران الجزیره اغلب به صورت عمدی در میانه‌ی درگیری‌ها می‌ایستند تا در کار نظامیان ما اختلال ایجاد کنند».

این در حالی است که «آویخای ادرعی» سخنگوی ارتش رژیم موقت صهیونیستی امروز برای سرپوش گذاشتن روی این اقدام نظامیان اشغالگر، مدعی شده بود که امکان دارد افراد مسلح فلسطینی اقدام به تیراندازی و به شهادت رساندن خبرنگار شبکه الجزیره کرده باشند.

صبح امروز وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که «شیرین ابوعاقله» خبرنگار فلسطینی شبکه الجزیره که در حال پوشش درگیری‌های «جنین» بوده، از ناحیه سر هدف تیراندازی نظامیان صهیونیست قرار گرفته و به شهادت رسیده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر